Ziggo doorschakelen

Ziggo doorschakelen

Nov 12, 2023Als klant van Ziggo, de grootste telecomprovider in Nederland, is de kans groot dat je een vaste telefoonlijn hebt. Of je nu op vakantie gaat of tijdelijk wilt doorschakelen naar een ander telefoonnummer, volg eenvoudig de onderstaande stappen.


Code invoeren

  1. Pak de vaste telefoon die je wilt doorschakelen en toets 21 gevolgd door het (mobiele) telefoonnummer waar de inkomende oproepen naartoe moeten worden doorgeschakeld.
  2. Sluit af met een #. Je krijgt een melding dat de doorschakeling succesvol is ingesteld.


Inkomende oproepen worden nu direct doorgeschakeld naar jouw mobiele telefoon.


Ziggo biedt ook de optie om inkomende oproepen pas door te schakelen na vijf keer overgaan. Dit voorkomt dat je wordt gebeld door callcenters die snel resultaat willen behalen bij potentiële klanten. Voor deze optie volg je dezelfde stappen als hierboven, maar vervang je 21 door 61.


Let op: er kunnen extra kosten verbonden zijn aan het doorschakelen. Raadpleeg hiervoor de website van Ziggo of neem contact op met de klantenservice.


Doorschakeling uitzetten bij Ziggo

Ben je terug van vakantie en wil je weer inkomende oproepen ontvangen via je normale vaste telefoon? Voer dan de code #21# in om de doorschakeling naar je mobiele telefoon ongedaan te maken.