Vodafone Doorschakelen

Vodafone Doorschakelen

Nov 12, 2023


•Ervaar je het probleem dat je belangrijke oproepen mist als je niet bij je telefoon kunt zijn? Met de doorschakeloptie van Vodafone los je dit probleem eenvoudig op.


• Lijkt het ingewikkeld om deze optie in te stellen? Geen zorgen, ga naar de instellingen van je telefoon, selecteer 'oproepinstellingen' en dan 'oproep doorschakelen'. •


Doorschakelen Vodafone. Weet je niet zeker welke doorschakeloptie voor jou geschikt is? Kies tussen 'altijd doorschakelen' of 'doorschakelen wanneer bezet', afhankelijk van wat het beste bij jouw situatie past. • Bezorgd dat het nummer waarnaar je wilt doorschakelen niet correct wordt opgeslagen? Na het invoeren van het nummer, sla gewoon de instellingen op en jouw oproepen worden doorgeschakeld zoals jij wilt. • Heb je nog steeds moeite met deze stappen of heb je verdere hulp nodig? Vodafone's klantenservice staat klaar om je te helpen bij elke stap die je moet nemen.


"De complete gids voor doorschakelen Vodafone abonnementen

Er zijn momenten waarop het niet opportuun is om een oproep te beantwoorden. Op dat moment komt de doorschakeloptie van pas. In dit artikel vind je alle informatie over het doorschakelen van je nummer naar een ander nummer. Voor meer details over het doorschakelen naar je voicemail, klik hier.

Hoe kan ik mijn nummer via het Vodafone doorschakelen naar een ander nummer?

Als abonnee heb je de mogelijkheid om je nummer door te schakelen naar mobiele of vaste lijnen. Dit kan worden geregeld in My Vodafone onder 'Producten - Toestel en Sim'. Hier heb je verschillende opties voor doorschakeling naar voicemail of een ander nummer:

  • Doorschakelen bij geen gehoor
  • Doorschakelen bij in gesprek
  • Doorschakelen bij onbereikbaarheid
  • Direct doorschakelen

Hoe kan ik mijn nummer via mijn toestel doorschakelen naar een ander nummer?

Raadpleeg hiervoor de handleiding van je toestel. Prepaid-nummers kunnen alleen worden doorgeschakeld naar voicemail.
Wat zijn de kosten van het doorschakelen? Voicemail: In Nederland gaat bellen naar de voicemail af van je tegoed, terwijl je in het buitenland betaalt voor internationale belkosten.
Doorschakeling naar een ander nummer: De kosten hiervan vallen buiten je tegoed en worden bepaald door de tarieven die bij jouw abonnement horen.

Hoe stel ik in hoe lang mijn telefoon rinkelt voordat het gesprek wordt doorgeschakeld?

Je kunt de doorschakelvertraging zelf instellen door de vertraging in te toetsen na de teleservice code of het gewenste nummer. De vertraging kan worden ingesteld op 5, 10, 15, 20, 25 of 30 seconden. Bijvoorbeeld: **61gewenst nummer11*25# (waarbij 25 het aantal seconden is).

Kan ik al mijn doorschakelingen tegelijkertijd uitschakelen? Alle doorschakelingen via het Vodafone netwerk kunnen in één keer worden uitgeschakeld door naar de volgende code te bellen: ##002#. Dit kan natuurlijk ook via My Vodafone.

Ik heb VastOpMobiel. Hoe schakel ik deze door naar mijn voicemail?

Helaas is het niet mogelijk om VastOpMobiel door te schakelen naar voicemail.
Kan ik naar alle nummers doorschakelen? Nee, er zijn enkele uitzonderingen waar je niet naar kunt doorschakelen:

  • Buitenlandse nummers
  • Betaalnummers zoals 0900
  • Gratis informatienummers zoals 0800
  • VPN, tenzij je daar onderdeel van bent

Hoe vaak kan ik achtereenvolgens doorschakelen?

Er zijn maximaal twee opeenvolgende doorschakelingen mogelijk. Een derde doorschakeling wordt door het netwerk geannuleerd.

Kan ik ook mijn sms doorverbinden?

Helaas is dit niet mogelijk.

Mijn Vodafone doorschakeling werkt niet meer:

Controleer eerst of alle instellingen correct zijn en of er geen spaties staan in het nummer waarnaar je wilt doorschakelen. Is je nummer geblokkeerd (bijvoorbeeld op verzoek of vanwege een betalingsachterstand), dan is doorschakelen niet mogelijk. Als alles correct is en er zijn geen blokkades, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vind je het antwoord op je vraag hier niet?

Stel je vraag aan Vodafone en start je eigen topic."