Tele2-doorschakelen

Tele2-doorschakelen

Nov 12, 2023

Tele2 doorschakelen: eenvoudig en snel geregeld!
Tele2 is vanaf dit najaar Odido.


Wil je weten hoe je oproepen kunt doorschakelen op je Odido-toestel? Met Odido kun je gemakkelijk en snel oproepen doorsturen naar een ander nummer, zodat je altijd bereikbaar bent, zelfs als je niet in de buurt van je telefoon bent. Volg deze eenvoudige stappen om doorschakeling in te stellen:


  1. Open de Telefoon-app Ga naar de app-lade op je Odido-toestel en tik op het pictogram "Telefoon" om de app te openen.
  2. Toegang tot de instellingen In de Telefoon-app vind je meestal een menu of een pictogram met drie stippen of lijnen bovenaan het scherm. Tik hierop om toegang te krijgen tot het instellingenmenu.
  3. Navigeer naar Doorschakelen Binnen het instellingenmenu zoek je naar de optie "Doorschakelen" en tik erop om door te gaan.
  4. Selecteer het type doorschakeling Je wordt nu gevraagd om het type doorschakeling te kiezen dat het beste past bij jouw behoeften. Je kunt kiezen uit opties zoals "Doorschakelen bij geen antwoord", "Doorschakelen bij in gesprek zijn" of "Doorschakelen bij onbereikbaarheid".
  5. Voer het doorschakelnummer in Zodra je het gewenste type doorschakeling hebt geselecteerd, word je gevraagd om het nummer in te voeren waarnaar je de oproepen wilt doorschakelen. Zorg ervoor dat je het nummer correct invoert voordat je verdergaat.
  6. Bevestig en activeer de doorschakeling Controleer de ingevoerde gegevens op juistheid en tik op "Opslaan" of "Activeren" om de doorschakeling te bevestigen en te activeren.

Gefeliciteerd! Je hebt met succes oproepen doorgeschakeld op je Tele2-toestel. Vanaf nu worden alle inkomende gesprekken doorgestuurd naar het door jou opgegeven nummer, afhankelijk van het type doorschakeling dat je hebt ingesteld.


Wil je de doorschakeling uitschakelen?

Volg dan dezelfde stappen om toegang te krijgen tot de instellingen voor doorschakeling en kies voor "Uitschakelen" of "Stoppen". Hiermee wordt de doorschakeling beëindigd en ontvang je weer rechtstreeks oproepen op jouw Odido-toestel.


Met deze eenvoudige stappen kun je oproepen moeiteloos doorschakelen op je Odido-toestel. Blijf altijd bereikbaar, waar je ook bent!