Android-Doorschakelen

Android-Doorschakelen

Nov 13, 2023

Oproepen doorschakelen op een Android-toestel: altijd bereikbaar, waar je ook bent!


Wil je weten hoe je oproepen kunt doorschakelen op je Android-toestel?


Het doorschakelen van gesprekken biedt veel gemak en flexibiliteit, zodat je altijd bereikbaar kunt zijn, zelfs als je niet in de buurt van je telefoon bent. Hier is een eenvoudige handleiding om oproepen door te schakelen op jouw Android-toestel:

  1. Open de Telefoon-app Ga naar de app-lade op je Android-toestel en tik op het pictogram "Telefoon" om de app te openen.
  2. Ga naar de instellingen Zodra de Telefoon-app geopend is, zoek je het pictogram voor instellingen (meestal in de vorm van drie verticale stippen of lijnen) en tik erop om toegang te krijgen tot de instellingen voor oproepdoorschakeling.
  3. Navigeer naar "Oproepdoorschakeling" In de instellingen vind je verschillende opties voor oproepbeheer. Zoek naar "Oproepdoorschakeling" en tik erop om toegang te krijgen tot de doorschakelopties.
  4. Selecteer het type doorschakeling Binnen het menu "Oproepdoorschakeling" kun je kiezen uit verschillende types doorschakeling, zoals "
  • Doorschakelen bij geen antwoord
  • Doorschakelen bij in gesprek zijn
  • Doorschakelen bij onbereikbaarheid

Kies het type doorschakeling dat het beste past bij jouw behoeften.

  1. Voer het doorschakelnummer in Nadat je het gewenste type doorschakeling hebt geselecteerd, word je gevraagd om het nummer in te voeren waarnaar je de oproepen wilt doorschakelen. Typ het nummer zorgvuldig in en controleer of het correct is voordat je verdergaat.
  2. Bevestig en activeer de doorschakeling Zodra je het doorschakelnummer hebt ingevoerd, krijg je een bevestigingsscherm te zien met alle details van de doorschakeling. Controleer deze gegevens op juistheid en tik vervolgens op "Opslaan" of "Activeren" om de doorschakeling te starten.Gefeliciteerd! Je hebt succesvol oproepen doorgeschakeld op je Android-toestel.

Vanaf nu worden alle inkomende gesprekken doorgestuurd naar het door jou opgegeven nummer, afhankelijk van het type doorschakeling dat je hebt ingesteld.


Wil je de doorschakeling uitschakelen?

Volg dan dezelfde stappen om toegang te krijgen tot de instellingen voor oproepdoorschakeling en kies voor "Uitschakelen" of "Stoppen". Hiermee wordt de doorschakeling beëindigd en ontvang je weer rechtstreeks oproepen op jouw Android-toestel.


Met deze eenvoudige stappen kun je altijd bereikbaar blijven, zelfs als je niet fysiek bij jouw telefoon bent. Het doorschakelen van oproepen op je Android-toestel biedt een flexibele oplossing om geen belangrijke gesprekken te missen, waar je ook bent!